arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Omdat ieder kind uniek is

Passingsaanvraag formulier

Ik ben een
Velden aangeduid met * zijn verplicht
Velden aangeduid met * zijn verplicht

Aanvraagproces

Op verzoek van ouders, therapeut of zorgverzekeraar word er een afspraak gemaakt om een hulpmiddel te passen. Dit is zowel mogelijk in de instelling, op school of thuis. Het is ook mogelijk om te passen in onze showroom in Ravenstein. Hier beschikken wij over ons volledige productaanbod.

Op verschillende revalidatiecentra en scholen hebben wij vaste pasmomenten.

Tijdens het passen stelt onze adviseur een indicatie van de situatie en meet de lichaamsmaten. Met behulp van pashulpmiddelen bekijken we samen de mogelijkheden. Soms is het nodig om een hulpmiddel langer te proberen om  te kijken of dit het gewenste effect heeft.

Na de passing stelt onze adviseur een offerte op met daarin de probleemomschrijving, de omschrijving van de huidige situatie en een oplossing volgens de visie van Atlas Kidtech. Deze offerte wordt opgestuurd naar de betalende instantie (verzekeraar, gemeente, UWV of instelling). Na goedkeuring word de voorziening besteld of in productie genomen.

Wanneer het product klaar is voor levering, maken wij een afspraak. De afleveraars en de adviseurs stellen bij de levering het product volledig in en geven uitgebreide gebruiksinstructies. Bij elk hulpmiddel zit bovendien een handleiding.

Atlas Kidtech geeft een pasgarantie. Deze garantie houdt in dat op alle kinderhulpmiddelen die door ons zijn geïndiceerd, een pasgarantie van drie maanden zit. Als er binnen drie maanden na levering twijfel is over de maatvoering of de uitvoering van het hulpmiddel, lossen wij dit kosteloos op.

d-1030-0294 voorkeur

Wij helpen je graag...

Bij Atlas Kidtech werken enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor haar klanten klaar staan.

De regelgeving rondom de aanvraag van een hulpmiddel kan erg complex zijn. Wij adviseren je graag op dit gebied.

 

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.