arrow-left arrow-left-blue arrow-right arrow-right-blue check PDF up curve arrow onderhoud 360 no-image liggen lopen rijden staan verzorgen zitten

Veelgestelde vragen rondom het coronavirus

Je vind hier de antwoorden op meest gestelde vragen over onze dienstverlening ten tijde van het coronavirus.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen rondom het coronavirus

We vragen je om indien mogelijk contact op te nemen met info@atlaskidtech.nl of 0486 – 45 33 44. Zo kunnen wij iedereen zo goed en snel mogelijk helpen.

Atlas Kidtech beschikt op dit moment over voldoende mogelijkheden om de dienstverlening uit te kunnen voeren voor onze uitstaande hulpmiddelen. Met onze voorraden en geplaatste bestellingen kunnen wij de vraag voorlopig goed aan.

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is het allerbelangrijkst. Wij houden ons daarom aan de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken.

In samenspraak met de klant kijken we hoe we het leveren en ophalen kunnen realiseren. Onze afleveraars houden ook bij levering in huis zo veel mogelijk afstand. Waar mogelijk maken we gebruik van ruimte buitenshuis en zetten we leveringen bij uw voordeur.

Maak je gebruik van onze dienstverlening en heb je een contactmoment met ons gepland dan verzoeken we je om ook bij Atlas Kidtech melding te doen, dit kan via info@atlaskidtech.nl of 0486 – 45 33 44. Zo voorkomen we verdere verspreiding.

De kans op besmetting via contactvlakken is heel klein, maar we raden je uiteraard aan regelmatig je handen te wassen. We verwerken onze hulpmiddelen volgens strenge regels. Efficiënt, uniform, hygiënisch verantwoord ingenomen, gereinigd en gedesinfecteerd conform een gecertificeerd protocol.

Wij volgen de RIVM-richtlijnen. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Indien mogelijk houden we 1,5 meter afstand en vermijden we fysiek contact. Voor de reiniging van onze handen gebruiken we voor en na levering desinfecterende gel.

Ja, in samenspraak met de klant kijken we hoe we de levering kunnen realiseren. Onze afleveraars houden ook bij levering in huis zo veel mogelijk afstand. We zetten leveringen indien mogelijk bij uw voordeur.

Voorlopig blijven we gewoon aan huis leveren. Tijdens een lockdown gelden er mogelijk andere regels die wij op dit moment nog niet kunnen inschatten. We houden je op de hoogte via onze website

Ja, want onze dienstverlening gaat gewoon door. Neem contact met ons op via info@atlaskidtech.nl of 0486 – 45 33 44.

Je kunt gebruik maken van een ‘virtueel huisbezoek’. Via een videogesprek met één van onze adviseurs gaan we door met onze dienstverlening. Kijk hier voor meer informatie.

Wanneer onze geboden mogelijkheden momenteel niet aansluiten op de werkwijze van de betrokken instelling of locatie, neem contact op met je vaste adviseur om samen tot een oplossing te komen.

Waar mogelijk voeren we reparaties aan hulpmiddelen zoveel mogelijk uit op onze werkplaats. Ook hier kunnen we op locatie gebruik maken van ruimte buitenshuis of in onze bussen. Zo beperken we persoonlijk contact tot een minimum.

Voor bijzondere situaties waarbij een levering of reparatie niet uitgesteld kan worden, gebruiken wij een speciale corona-uitrusting. Deze bestaat uit een mondkapje, handschoenen, schort en beschermende bril.

Ondanks dat de kans op besmetting via contactvlakken heel klein is, hanteren wij altijd de juiste hygiënemaatregelen. Wanneer wij een hulpmiddel ophalen dat gebruikt is door iemand met corona, gebruiken onze medewerkers hun gezichtsbescherming, mondkapje, handschoenen en schort. Ook passen we handhygiëne toe. De kans dat het virus hierna nog doorleeft op het middel is klein. We reinigen en desinfecteren het hulpmiddel zorgvuldig en houden passende afstand tot andere hulpmiddelen.

De specialist in hulpmiddelen voor kids

Zitten en lopen, eten of spelen, dit zijn dagelijkse activiteiten die voor veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Voor kinderen met een beperking kan dit echter een grote uitdaging zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze kinderen toch plezier hebben en worden uitgedaagd zich op hun eigen niveau te ontwikkelen. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen weer mee kunnen doen, ook met een bewegingsbeperking.

Atlas Kidtech is een onafhankelijke leverancier, gespecialiseerd in kinderhulpmiddelen. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld en op de markt gebracht. We werken direct samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.